Prefectul Mircea Gologan: Le mulțumesc vasluienilor pentru că dau dovadă de responsabilitate

Noaptea trecută, prefectul Mircea GOLOGAN s-a deplasat în județ pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile din Ordonanța Militară privind restricțiile de circulație. Au fost făcute verificări atât pe raza municipiului Vaslui, cât și pe raza municipiului Huși. Prefectul Mircea GOLOGAN a discutat cu echipajele de polițiști și jandarmi care supraveghează respectarea măsurilor și patrulează pe drumurile publice din județ.

În urma verificărilor s-a constatat că cetățenii județului Vaslui respectă regulile transmise de autorități pentru a preveni răspândirea infecției cu coronavirus.
“Le mulțumesc vasluienilor pentru că dau dovadă de responsabilitate. Este o perioadă critică, dar aceste măsuri privind restricțiile de circulație și de distanțare socială erau necesare. Numai așa putem să prevenim răspândirea virusului și să protejăm viața și sănătatea noastră și a celor dragi. Îi asigur pe cetățenii județului Vaslui că autoritățile iau toate măsurile care se impun”, a declarat prefectul Mircea GOLOGAN.
Reprezentantul Guvernului în teritoriu a vizitat și câteva centre de carantină. De asemenea, nici aici nu au fost semnalate probleme.