Prefect nou la Vaslui. Daniel Garincha Onofrei, instalat oficial în funcție

Astăzi, noul prefect al judeţului Vaslui, Daniel Garincha Onofrei, a fost instalat în funcţie, depunând jurământul în prezenţa angajaţilor Instituţiei Prefectului, a reprezentanților structurilor MAI și de reprezentanţi a câtorva  instituţii publice din judeţ. La festivitatea de investire, derulată în system de videoconferință, a participat și deputatul PNL de Vaslui, Tudor Polak.

“Mă consider un privilegiat că am avut ocazia ca zece luni să lucrez alături de profesionişti , și aici mă refer la colegul meu, domnul Mircea Gologan, mă refer la toși cei care își desfășoară activitatea în cadrul Prefecturii. Am avut mare norc să mă consult cu dumneavoastră în toate problemele, am primit numai sfaturi corecte şi bune. Cu instituţiile, la fel… Cred am avut o legătură destul de corectă şi de coerentă. În continuare îmi doresc acelaşi lucru. Nu în ultimul rând vreau să mulțumesc colegilor mei de partid,  care m-au susținut,  domnului deputat, care m-a onorat astăzi cu prezența. Vă asigur în continuare de aceeaşi transparenţă şi deschidere către comunicare și sunt convins că o să continuăm să facem lucruri bune”, a spus Daniel Onofrei, care ”urcă” pe scaunul de prefect după ce, anterior, a ocupat funcţia de subprefect.

Numirea lui Daniel Garincha Onofrei în fruntea Prefecturii Vaslui, vine ca urmare a susținerii pe care acesta o are din partea lui Nelu Tătaru, președintele Filialei Teritoriale a PNL Vaslui.