Poveste de amor cu omor, în comuna Roşieşti.

Un conflict între soţul şi amantul unei femei a dus la decesul primului şi la sinuciderea celui de-al doilea. Aşa se face doi bărbaţi în floarea vârstei, Ovidiu Turcu, de 43 de ani şi Costel Răcăuțeanu, de 33 ani, vor fi înmormântaţi zilele acestea în localitatea Rediu din comuna Roşieşti. Cici Turcu, femeia năbădăioasă, a fost alungată din sat de localnicii înfuriaţi de năpasta pe care a adus-o.

Ovidiu Turcu, bărbat de 43 de ani, cu nevastă şi trei copii (doi din prima căsnicie a femeii) ştia nevasta îl înşeală. A prins-o de nenumărate ori la vecinul de peste drum, Costel Răcăuțanu, zis Calicu’, ba ascunsă prin pod, ba prin şifonier. A crezut omul , după ce se va potoli de trup mai tânăr, femeia îşi va reveni. Cu o luna în urmă, scos din fire de o nouă aventură a femeii, bărbatul a bătut-o bine. Cici a plecat la părinţi, în satul vecin, la Idrici, dar în urmă cu o săptămâna s-au împăcat. Doar , joi, 14 aprilie, când Ovidiu s-a trezit dimineaţa, femeia nu mai era lângă el. Bineînţeles s-a dus la Răcăuțeanu Costel, vecinul lui de peste drum, acolo unde ştia trage muierea. Femeia bineînţeles era acolo, jumătate dezbrăcată. A scos-o în drum, a bătut-o bine, după care a intrat în curte la Costel Răcăuțeanu, cu gând de răzbunare. Cu simțul proprietății bine dezvoltat, Răcăuțeanu a luat un par, (unii martori zic un ciocan) şi l-a lovit pe Turucu în cap şi în zona toracică până l-a lăsat lat şi plin de sânge. Între timp, vecinii au chemat poliția și ambulanța. Când a ajuns poliţia, femeia adusese o roabă şi ia bărbatul acasă. Ambulanţă i-a dus pe amândoi soţii Turcu la spital, doar în timp ce Cici a fost externată repede, Ovidiu Turcu, cu traumatism cranian, a murit la Iaşi, vineri dimineaţă, la ora 4 şi 15.
Răcăuțeanu, care spunea la toată lumea se spânzură dacă moare vecinul său, a aflat acesta decedase, abia sâmbătă, în momentul în care rudele au adus acasă trupul neînsufleţit. Cuprins de remuşcări şi de perspectiva unor ani grei de puşcărie, Răcăuțeanu s-a dus în podul casei şi s-a spânzurat. Pe Cici Turcu, în vină căreia s-a întâmplat toată această nenorocire, au alungat-o oamenii din sat ca pe o piază rea, unde şi-a găsit refugiul la părinţii ei. Acum anchetele Poliţiei sunt în plină desfăşurare, iar rudele celor doi bărbaţi se pregătesc de înmormântare. (Rodan Mihai)

5 comentarii la „Poveste de amor cu omor, în comuna Roşieşti.

 • 3 iulie 2016 la 17:17
  Permalink

  si eu sint mindra de jud. meu.Unii vad numai faptele rele ,dar in realitate sint minore.Cele bune nu sint facute publice.

  Răspunde
 • 18 aprilie 2016 la 12:31
  Permalink

  Condoleante celor doua familii indurerate .. pentru o curva nu se moare 😉

  Răspunde
 • 18 aprilie 2016 la 12:20
  Permalink

  Asta e romanul Ion, varianta Vaslui sau selectie naturala

  Răspunde
 • 17 aprilie 2016 la 23:13
  Permalink

  Vasluiul nu se dezminte niciodata! Sunt mandru de judetul asta!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.