Pompierii, spiriduși pentru o zi

 Sfânta Sărbătoare a Naşterii Domnului este un moment în care oamenii doresc să fie alături unii de ceilalţi şi mai ales să dăruiască celor aflaţi în suferinţă clipe de bucurie.

Este şi cazul personalului din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui care, pe parcursul acestei zile, au a fost alături de persoanele cu dizabilităţi aflate în Centrul de asistenţă, îngrijire socială şi recuperare neuropsihică Mălăieşti din comuna Vutcani.

Salvatori vasluieni, pe lângă misiunile de salvare a vieţii omeneşti şi  a bunurilor materiale pe care le execută zi de zi, nu uită în niciun an să aducă daruri acestor persoane greu încercate. Vizita la acest centru, devenită tradiţie pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui, este aşteptată, de fiecare dată, cu bucurie şi nerăbdare de cele aproximativ 60 de rezidenţi.

Mulţumită contribuţiei benevole a personalului din cadrul inspectoratului, s-a reuşit strângerea unei sume de bani şi achiziţionarea cadourilor, constând în produse tradiţionale şi articole de îmbrăcăminte.

Reprezentanţii inspectoratului au oferit cadourile de Crăciun având, ca de fiecare dată mulţumirea că, pentru câteva clipe, au putut aduce un zâmbet pe faţă şi bucurie în sufletul acestor oameni încercaţi de soartă.

Fie ca sfânta sărbătoare a Naşterii Domnului să aducă în sufletele tuturor linişte şi bucurie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.