PMP este partidul în care vin gospodarii satelor şi comunelor, tinerii intreprinzători şi patrioţii locurilor noastre

propaganda-electoralaPentru PMP Vaslui, ultima săptămână a fost o săptămână extrem de încărcată. Mă declar mulţumit de activitatea colegilor de la secretariatul Organizaţiei Judeţene a PMP, Constantin Pencu şi Maricela Tăbuşcă, care, timp de două luni de zile, au ţinut din scurt situaţia din teritoriu, statisticile, listele cu oamenii nominalizaţi pentru secţiile de votare, raportările pentru Bucureşti.

E o încântare să lucrezi cu astfel de oameni şi un dezastru cu unii preşedinţi de organizaţii comunale, pe care nu îi nominalizez aici, dar care, nu numai că nu au făcut nimic penjtru PMP, nu au împărţit un pliant sau un calendar, nu au lipit un afiş. Dimpotrivă… Fac pe furiş, unii făţiş, propagandă pentru un candidat rău famat al PNL-ului. Ce ruşine! Semnalizezi la stânga şi o iei la dreapta. Adică eşti şmecher local, când tu, de fapt, eşti un mic ticălos ce parazitează PMP-ul, îl ţii în loc, şi-l frânezi.

Peste o săptămână facem clasamentul. Cine a obţinut un scor bun, merge mai departe alături de noi. Cine se face de ruşine în comuna lui, se desparte de noi. Definitiv! Nu ţinem oameni cu forţa în PMP. Pleacă unul, duplicitar, vin zece foarte buni  în locul lui.

Acesta este partidul oamenilor gospodari. Aici vin gospodarii satelor şi comunelor, tinerii intreprinzători şi patrioţii locurilor noastre. Eu cu aceştia vreau să fac din PMP Vaslui cea mai bună organizaţie din România. Pentru asta îmi trebuie trei ani de zile, de acum încolo.

Mai am cinci comune şi închei campania aceasta, cu sufletul împăcat. Am mers din sat în sat, din comună în comună, în oraşe şi municipii, cu oamenii care au vrut să mă însoţească, şi am făcut campanie corectă, cinstită. Din poartă în poartă, din uşă în uşă… Vreau să mulţumesc tuturor celor care mă susţin în mod direct, celor care susţin candidaţii PMP-ului, oricare ar fi ei. Iar eu şi aceştia, nu îi vom dezamăgi.

Cu respect,

Corneliu Bichineţ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.