O tânără din Vaslui, riscă pușcăria după ce a făcut prăpăd în Iași! A bușit cinci mașini, după ce a băut bine!

O tânără din Vaslui a făcut prăpăd la Iași după ce a consumat câteva pahare cu alcool! A izbit 5 mașini dintr-o singură lovitură, iar prietenul acesteia, s-a ales cu capul spart!În urma coliziunii, tânărul aflat lângă şoferiţă a fost proiectat cu capul în parbriz, el nefiind asigurat cu centura.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată pe Laura Boghian, în vârstă de 26 de ani, sub acuzația de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Pe data de 13 decembrie 2017, în jurul orei 4:00, Laura Boghian se afla la volanul unui autoturism marca Citroen. Tânăra se deplasa pe strada Ciurchi, din municipiul Iași. Oamenii legii au precizat că, la un moment dat, aceasta a pierdut controlul volanului și a intrat în cinci mașini, parcate în zona Tudor.
Autoritățile au fost anunțate despre producerea accidentului rutier printr-un telefon la numărul unic de urgență 112. Astfel, la fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Rutiere.

Oamenii legii sosiți la fața locului au constatat că un tânăr, pasager în mașina condusă de Laura Boghian, a fost rănit ușor în urma impactului. Conform polițiștilor, tânărul ar fi fost proiectat cu capul în parbrizul al cărui pasager era.

Tânăra din Vaslui a susținut că, de fapt, nu s-ar fi aflat la volan, ci un alt amic de-al ei. După mai multe minute de rugăminți la adresa tinerei, aceasta a suflat în etilotest, rezultând o concentrație de alcool de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal.