O tânără a leșinat în timp ce stătea la rând la Serviciul Înmatriculări

O tânără a leșinat, marți, în timp ce stătea la rând la Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor, aceasta suferind, în cădere, un traumatism cranio-cerebral.

Fetei i s-a făcut rău pe fondul aglomerației de la ghișeu și al căldurii excesive, instalația de aer condiționat nefuncționând corespunzător.

“Un echipaj SMURD a intervenit la fața locului, în urma unei solicitări făcute pentru o tânără în vârstă de 18 ani, care a făcut o criză de lipotimie, iar în cădere a suferit un traumatism cranio-cerebral. Pacienta era conștientă, ea fiind transportată la Spitalul Județean Vaslui, pentru îngrijiri medicale suplimentare”, a declarat, pentru AGERPRES, responsabilul cu relațiile mass-media din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, plt. maj. Vlad Cepoi.

În urmă cu câteva luni, din cauza volumului foarte mare de muncă, o angajată a Serviciului Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor a leșinat în timpul programului de lucru, conducerea Instituției Prefectului atrăgând atenția, la momentul respectiv, cu privire la numărul insuficient de angajați.

Sursa AGERPRES/(AS — autor: Loredana Ciobanu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.