Mobilizare în forță a tinerilor social democrați pentru campania electorală de anul acesta

Peste 60 de tineri sociali democrați au dezbătut ieri, la sediul PSD, situația fiecărei organizații în parte, cât și aspecte ce țin de organizarea pentru următoarea campanie electorală. Întâlnirea a fost prezidată de Vlad Ghețu, președintele Organizației Județene a TSD Vaslui. Președintele interimar al Organizației Județene a PSD Vaslui, Solomon Adrian, Președintele Organizației Municipale a PSD Vaslui, Valeriu Caragață, deputații Eduard Popica și Irinel Stativă, precum și secretarul executiv al partidului, Ciprian Trifan, s-au alăturat tinerilor și au purtat o serie de discuții despre anul electoral 2024 și despre campaniile electorale ale celor patru rânduri de alegeri.

„Scopul principal al întâlnirii a fost acela de a sublinia faptul că tinerii pot aduce schimbarea atât timp cât aleg să se implice activ în viața comunității. Pentru noi, tinerii social-democraţi, campaniile care vor urma anul acesta sunt foarte importante și le tratăm cu maximă seriozitate, aşa cum am procedat şi la alegerile din 2020″ a declarat Vlad Ghețu, președintele Organizației Județene a TSD Vaslui.

Anul 2024 va fi unul de foc din punct de vedere electoral. Președintele, primarii și parlamentarii – toţi îşi încheie mandatele în acest an. Mai mult, avem şi alegeri europarlamentare.

Iată calendarul posibil al alegerilor din 2024

Alegeri europarlamentare – în perioada 6-9 iunie, cel mai probabil 9 iunie.

Alegeri locale – 29 septembrie.

Alegeri parlamentare – 24 noiembrie.

Alegeri prezidențiale – primul tur 24 noiembrie, turul doi 8 decembrie.

O altă variantă ar fi comasarea primului tur al prezidențialelor cu parlamentarele. În acest caz, parlamentarii ar fi aleși la sfârșitul lunii noiembrie. Iar finala pentru fotoliul de preşedinte al României ar fi pe 8 decembrie.

One thought on “Mobilizare în forță a tinerilor social democrați pentru campania electorală de anul acesta

Comentariile sunt închise.