Măsuri speciale după ce un angajat de la Protecția Mediului a fost confirmat cu noul coronavirus

Conducerea Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Vaslui a dispus o serie de măsuri speciale după ce un angajat al Compartimentului Relaţii Publice a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Potrivit conducerii instituţiei, a fost suspendată activitatea de relaţii cu publicul, au fost igienizate spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea salariaţii, iar o colegă de birou a bărbatului infectat cu SARS-CoV 2, contact direct al acestuia, a fost izolată la domiciliu.

‘Un coleg de la Compartimentul Relaţii Publice, domiciliat în Bârlad, a fost conformat pozitiv cu noul coronavirus şi internat în aceeaşi zi la Spitalul Bârlad. Urmare a anchetei epidemiologice efectuate de DSP Vaslui, doar colega de birou a fost considerată contact direct şi a intrat în autoizolare la domiciliu. S-a făcut dezinfecţia instituţiei şi a fost prelucrat tot personalul în vederea asigurării desfăşurării activităţii la locul de muncă în condiţii de securitate şi sănătate. Pentru că suntem responsabili şi ţinem la sănătatea celor cu care colaborăm sau au nevoie de serviciile noastre, precum şi la sănătatea colegilor noştri, începând cu data de 24 august 2020 suspendăm programul cu publicul’, a transmis, luni, conducerea APM Vaslui într-un comunicat de presă.

De asemenea, reprezentanţii instituţiei au precizat că toate solicitările din partea cetăţenilor se primesc prin poştă şi curierat sau prin e-mail, iar vizitele în teren pentru obţinerea acordurilor, autorizaţiilor, vizelor pentru autorizaţii şi pentru constatarea pagubelor produse de mistreţi vor fi reprogramate. (Agerpres)