Mașina Primăriei Zorleni, furată de un tânăr fără permis

Surpriză pentru anagajații Primăriei Zorleni în această dimineață. Când au ajuns la serviciu, au constatat că mașina instituției, un Logan MCV albastru, fusese furat. Inițial hoțul a sperat să facă o plimbare cu buldo-excavatorul parcat în curtea clădirii, însă nu a reușit să-l deschidă. S-a limitat la o Dacie Logan MCV, pe care a plimbat-o câteva zeci de minute prin comună, după care a plecat mândru spre Bârlad. Toată “distracția” s-a terminat în momentul în care a fost oprit de jandarmi, după ce primarul comunei, Paula Hultoană, a anunțat furtul. 

“Astăzi, un echipaj de intervenţie din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi Bârlad, a depistat în trafic un autoturism aparţinând comunei Zorleni care figura în baza de date ca fiind furat în cursul dimineţii chiar din curtea primăriei.
Autovehiculul a fost observat de jandarmi pe strada Republicii din municipiul Bârlad iar când conducătorul auto a oprit la culoarea roşie a unui semafor, jandarmii au intervenit şi l-au imobilizat.
Din verificările efectuate la faţa locului, jandarmii au constatat că persoana nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.
Cel în cauză a fost condus la sediul poliției Bârlad pentru întocmirea actelor de constatare potrivit – art. 228 Cod Penal „Furtul” și art. 335 Cod Penal „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei Vaslui.