Marșul “Moldova Vrea Autostradă”, va trece prin Vaslui

În data de 19 mai, asociatiile partenere Moldova Vrea Autostrada și Împreuna pentru A8 organizează un mars motorizat pe directia Iași-Tișița-București. Intentia acestui demers este de a pune presiune pe Guvern în vederea demararii construirii de autostrazi, șosele de centura, căi ferate, poduri rutiere, feroviare în zona Moldovei.

La orele 7.00, doua coloane se vor deplasa spre Tișița-București cu plecare din Iași-Piața Unirii. Coloana I pe directia Iasi-Tg. Frumos-Roman-Bacau-Adjud-Tisita, iar a doua coloană va pleca din Iași si va ajunge la Vaslui (parcarea Interex) – 8.30, giratoriu Crasna (ora9.00), Barlad (10.00-parcare DN 24 intrare Bădeana), iar la Tișița se va ajunge la ora 12. Aici, cele 2 coloane se vor uni si ulterior se va merge in marș motorizat pana în București-Piața Victoriei. Și-au anuntat participarea la acest marș pe lânga persoane fizice, motocicliști, agenți economici si FORT (Federația Operatorilor de Transport din Romania).

“Marșul este unul autorizat si legal avand acceptul Jandarmeriei Romane, al Politiei Rutiere precum si al Primariei Municipiului Bucuresti. Prin urmare, facem apel la persoanele din judetul Vaslui să participe la acest eveniment major.” a declarat Covasnianu Adrian, vicepreședinte al asociatiei civice “Moldova Vrea Autostrada”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.