Marșul factorilor poștali a ajuns la a 42-a ediție

Vineri, 29 iulie 2022, Oficiul Județean de Poștă Vaslui a organizat a 42-a ediție a etapei județene a Marșului Factorilor Poștali, un eveniment devenit tradiție, care adună laolaltă salariații pentru a sărbători breasla din care fac parte.
Peste 100 de persoane, concurenți și spectatori, au fost prezente pe Stadionul Municipal Vaslui. Competiția s-a desfășurat pe două categorii: feminin și masculin. Poștașii s-au întrecut, pe o distanță de 3 sau 7 km, într-o competitie de marș, ramură a atletismului. Chiar dacă la un moment dat a început să plouă, concursul a continuat și, cu toate că spectatorii s-au adăpostit, directorul OJP Vaslui Irinel Marcu s-a alăturat concurenților și a alergat alături de aceștia. “Nu a fost un inconvenient că a plouat. Ne-am bucurat, mai ales că ne confruntăm cu secetă. Apoi, știți ce spun versurile imnului nostru, al poștașilor. Indiferent că este ploaie, vânt, zăpadă, noi suntem la datorie. Am simțit plăcerea să alerg împreună cu colegii mei, să îi încurajez. Eu sunt mereu alături de ei și pentru ei”, a declarat Irinel Marcu.
La final, câștigătorii au primit aplauzele spectatorilor, care i-au încurajat de pe margine. Câștigătoarele la categoria feminin au fost:

Locul 1: Dumitrescu Daniela, OPD Vaslui
Locul 2: Suflet Cristina, OPD Vaslui
Locul 3: Cimpoi Roxana, OPD Vaslui
Cei mai rapizi și rezistenți concurenți la categoria masculin au fost:

Locul 1: Adam Viorel, OZP Vaslui
Locul 2: Dominate Ioan, OZP Vaslui
Locul 3: Munteanu Ionel, OZP Vaslui

Câștigătorii au primit diplome, trofee și premii în bani, toate fiind din partea unui sponsor care a ales să rămână anonim, un prieten al postasilor. “Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment, colegi și sponsori. Le doresc tuturor colegilor mei, oameni buni și harnici, cu putere de sacrificiu, multă sănătate, împliniri și putere de muncă”, a concluzionat Irinel Marcu.