Mandate de arestare, puse în aplicare

Doi bărbaţi, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost identificaţi de către poliţişti şi conduşi la penitenciar

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri împreună cu polițiștii Postului de Poliție Cozmești și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Vaslui, pe numele lui U. Benone, de 35 de ani, din comuna Cozmești. Bărbatul posedă mandat de executare a pedepsei de 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. În fapt, în luna aprilie 2014, acesta a lovit un bărbat cu o secure în zona capului provocându-i leziuni grave. Benone U. a fost condus la penitenciar în vederea executării pedepsei dispuse de către instanţa judecătorească.

De asemenea, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Huși, pe timpul desfăşurării atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Huși, l-au identificat pe D. Sterică, de 30 de ani, domiciliat în satul Guşiţei, comuna Dimitrie Cantemir.

Bărbatul era urmărit național, pe numele lui fiind emis de către Judecătoria Huşi, un mandat de executare a pedepsei de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. D. Sterică a fost încarcerat la Penitenciarul Vaslui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.