Locuri de muncă în Danemarca

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui, prin Serviciul de Ocupare EURES România oferă 100 locuri de muncă pentru culegători de mazăre în Danemarca. Selecția se va organiza la finalul lunii februarie 2018 la Râmnicu Vâlcea, Jud. Vâlcea.

Descrierea locului de muncă

Se va munci într-o fermă cu lucrători din diverse țări, cu oportunități de dezvoltare a abilităților de muncă și socializare.

Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea și încrederea reciprocă între lucrători.

Durata contractului:

iunie – octombrie 2018. Program de lucru 30-40 ore, 6 zile/săptămână;

Condiţii:

Cazarea se face în rulote. În camping sunt disponibile: bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu dușuri, mașini de spălat, internet Wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător/zi este de 8 euro și acoperă inclusiv gazul, apa și electricitatea. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispozitia lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană; opțional, lucrătorii pot să își aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă.

Transportul dus-întors România-Danemarca este în responsabilitatea lucrătorului.

Mai multe informații despre cazare și transport se găsesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com;

Plata muncii:

Plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă în lădițe sau caserole cu gramaj specific. Salariul este 0,6 euro brut/kg + 12,5% alocație de concediu. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze. Mai multe informații despre impozite pe: http://www.skat.dk;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.