Jandarmii vasluieni au donat sânge. Salvează și tu o viață!

Având în vedere nevoia de sânge înregistrată la nivelul județului nostru și ca urmare a solicitării Centrului Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad, precum și a altor autorități publice, pentru reducerea deficitului de sânge, jandarmii au răspuns “PREZENT!”.
Activitatea s-a desfășurat în zilele de 26-27 septembrie, iar de această dată cadrele Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, au direcționat cantitatea de sânge recoltată unei fetițe de numai doi ani internată într-un spital din municipiul Iași.

Astfel, jandarmii vasluieni, conştienţi de nevoile semenilor, sunt alături de aceştia şi prin sprijinul lor voluntar, nu numai prin misiunile ce le execută şi vă îndeamnă să vă alăturaţi în număr cât mai mare în această campanie umanitară cu scop de acordare a unui ajutor palpabil persoanelor aflate în dificultate.

Fiind o acţiune umanitară, jandarmii îşi doresc ca un număr cât mai mare de persoane să ia atitudine şi să conştientizeze faptul că o picătură de sânge poate salva viaţa unui om aflat în suferinţă.