Înmormântare cu manele, la Vaslui

Muzica de manele care urlă din difuzoarele date la maxim, sparge liniştea unei amiezi caniculare a zilei de joi. Trecătorii caută cu privire sursa distracţiei, gospodine ciufulite şi pensionari plictisiţi scot capul la geamurile blocurilor, toţi alarmaţi de muzica care se aude din ce în ce mai tare: “Cine-i?…Ce-i?…Ce e pe-aici?”.

Mirarea se risipeşte repede la apariţia unui car mortuar, împodobit cu flori, urmat de zeci de pirande în fuste colorate şi de un şir lung de maşini. „Ce sa fie? Nu-i nimic. Înmormântare ţigănească…”, comentează cu bătrân, care rămăsese uimit, ieşind dintr-un magazin cu o pâine în mână.

Din păcate nu am reuşit să ne dăm seama şi cine era personajul dus la groapă, după tradiţia ţigănească, pe umbrela mare cu care era acoperit carul mortuar fiind scris, cu litere de-o şchioapă, doar „Regina blondă a Bucovinei”

4 comentarii la „Înmormântare cu manele, la Vaslui

 • 1 iulie 2016 la 13:23
  Permalink

  si grija asta o aveti voi marlaniilor liniste si comunism in orasu asta al vostru de marlani inapoiati va conduce rosu ala primaru numai liniste vreti in pula mea pana si barladu sa dezvoltat taranii dracuu

  Răspunde
  • 1 iulie 2016 la 13:30
   Permalink

   Taci in ma ta de tigan obosit. Ati umplut tara asta, mars in spania la luat castraveti in dos!!!

   Răspunde
 • 1 iulie 2016 la 11:32
  Permalink

  „Regina blondă a Bucovinei” nu are nicio legătură cu răposatul. E vorba doar de SC Bermas SA, producător de bere „blondă” din Suceava, așa numita „Regina blondă a Bucovinei”.

  Răspunde
  • 1 iulie 2016 la 13:40
   Permalink

   Esti un geniu taica. Nu ne-am dat seama pana sa vii tu sa zici. Ai luat premiul pruna de aur!!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.