Îndrăgitul interpret de muzică populară Ion Paladi și ’’Dulcinella’’ vin în Vaslui, pentru a face ”Ziua ta un pic mai dulce”, prin deschiderea cofetăriei ’’Dulcinella’’!

Orașul Vaslui, un pic mai dulce!

Îndrăgitul interpret de muzică populară Ion Paladi și ’’Dulcinella’’ vin în Vaslui, pentru a ne face ’’Ziua ta un pic mai dulce’’, prin deschiderea cofetăriei ’’Dulcinella’’!

JOI, 15 aprilie 2021, începând cu ora 12.00, la Vaslui ( trada Traian, bloc 277, scara A, parter. Ap. Spatial comercial nr.1) se va deschide prima cofetărie a brandului  ’’ Dulcinella’’. Cu o abordare și o experiență mai bună, câștigată la fiecare deschidere, cu o prezentare mai modernă și cu o gamă mai largă de produse marca ’’Dulcinella ’’, dar și cu o vinotecă extinsă de vinuri și o diversitate de miere de albine, menite să satisfacă toate gusturile, toate produsele aduse din Republica Moldova păstrează gustul autenticității moldave. 

Ținând cont că suntem în Postul Mare, la ’’Dulcinella’’ veți găsi o gamă largă de produse de post și vegane.

La deschiderea atelierului de cofetărie artizanală  din Vaslui,  clienții vor beneficia de reduceri de 30% la toată gama de produse ’’Dulcinella ’’, oferta fiind valabilă în ziua deschiderii și în următoarea zi, în limita stocului disponibil. 

 

Gust și ospitalitate din Basarabia  Dulcinella

 Dulcinella este cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din R.Moldova. În 2019 trece Prutul și deschide primele 5 magazine la Bacău, Piatra Neamț și Târgu Neamț .

 În decembrie 2020, alături de cunoscutul interpret din Basarabia, Ion Paladi, Dulcinella bucură comunitatea din România cu încă 5 magazine noi, la Iași, Pașcani, Botoșani și Suceava.

Pe 11 martie 2021, Dulcinella a inaugurat un nou magazin în orașul Bârlad, pe 18 martie la Huși, pe 31 martie la Fălticeni, iar pe 8 aprilie a deschis cel de al treilea magazin în  Iași.

”Atunci când faci o alegere este important să fii atent la respirația sufletului, pentru ca mai târziu să poți face lucrurile din suflet. Ce înseamnă pentru mine Dulcinella? Plăcere, gust, armonie, ospitalitate și, totuși, mai întâi de toate, UNITATE. Am vorbit de mai multe ori despre cât de important este pentru mine acest proiect, iar implicarea mea în calitate de ambasador ține și de dorința de a fi cât mai aproape de oamenii de pe ambele maluri ale Prutului și de a-i motiva la cunoaștere reciprocă. “Podul de Dulciuri” semnifică în primul rând un NOU ÎNCEPUT, într-o lume în care gusturile și aromele sunt cele care ne fac să ne simțim mai aproape.
Vorbeam mai sus despre “respirația sufletului”. E acel moment în care simți că e mai important să dai decât sa iei, când recunoști că se întâmplă ceva mistic și totodată istoric pentru propria ta viață. Da, asta am simțit atunci când am făcut cunoștință cu minunatul public din România. De atunci, întâlnirile cu publicul au devenit speciale. Și pentru că port cu mândrie numele de “Cetățean de onoare” al comunelor George Enescu, Corlăteni și Vorona din România, mă simt și mândru și onorat. Dorința mea este una:  cea ca oricine își va dori să simtă mirosul “Dulcinella” să poată spune ”mă simt ca acasă”, așa cum mă simt și eu.  fie că sunt la Chișinău,  la Iași sau la București” — spune Ion Paladi, ambasadorul brandului Dulcinella.

Sloganul Dulcinella , ”Ziua ta un pic mai dulce”,  cuprinde în sine esența brandului

Dulcinella a creat  în cei peste 15 ani de activitate o gamă largă de produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie tradiționale moldovenești și inovatoare, în mare majoritate rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal.

Brandul Dulcinella a fost înființat în anul 2005, în municipiul Chișinău, Republica Moldova. Acesta are ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie, precum și comercializarea acestora prin intermediul propriei rețele de magazine specializate, acum în număr de 30.

În anul 2019, a fost stabilit motto-ul pentru strategia de dezvoltare a produsului – Dulcinella rEvoluționează. Acest motto sugerează ambiția  de a diferenția produsele,mai exact torturile, de tot ce poate fi găsit pe piață la etapa actuală, precum și promovarea unor gusturi noi, specifice brandului Dulcinella.

Astfel, produsele marca Dulcinella au fost clasificate în următoarele serii:

  • Seria Autor
  • Seria Fusion
  • Seria Raw&Veg
  • Seria Tradiționale
  • Seria Clasice

La baza seriilor stau mai multe elemente comune: dorința de a fi într-un continuu proces de inovare și redescoperire a produselor, respectiv crearea unor gusturi excepționale, pe care familia Dulcinella le poate aduce mai aproape de oamenii din România și Republica Moldova.