Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Hoți din mașini, reținuți de polițiști - Ziarul de Vaslui

Hoți din mașini, reținuți de polițiști

Doi bărbați din județul Vaslui au fost reținuți de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui, pentru săvârșirea a 3 infracțiuni de furt calificat. 

Polițiștii din cadrul Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui  au probat activitatea infracțională a doi bărbați în vârstă de 22, respectiv  25 de ani, bănuiți de comiterea a trei infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii vasluieni au stabilit că, în perioada noiembrie 2019 – ianuarie a.c., cei doi bărbați, unul din localitatea Zăpodeni, iar celălalt din mun. Vaslui, au pătruns prin efracție în interiorul mai multor autovehicule parcate pe raza municipiului Vaslui. Cu această ocazie au sustras din interiorul autovehiculelor mai multe bunuri de valoare. Prejudiciul produs în cauză este estimat la peste 2.500 lei, fiind recuperat în mare parte și restituit persoanelor vătămate.

Împotriva bărbaților a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, ulterior, bărbatul de 22 de ani fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. Față de bărbatul de 25 de ani a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activități infracționale.