FOTO Un tânăr din Bârlad a dat iama în cafenea cu tot cu BMW-ul din dotare

Doi tineri din Bârlad au ieșit la plimbare aseară în jurul orei 21.00 în zona Gura Leului din Bârlad. Șoferul în vârstă de 18 ani, proaspăt posesor de permis și de autoturism marca BMW, a vrut să-și impresioneze prietenul, călcând accelerația la podea. Cursa s-a terminat la primul sens giratoriu, când tânărul șofer a pierdut controlul volanului, oprindu-se în cafeneaua de la parterul unui bloc de pe Bulevardul Primăverii. 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, cu toate că în interiorul spațiului unde au pătruns cei doi se afla administratorul cafenelei. Ajunși la fața locului, polițiștii au testat șoferul, rezultatul alcooltestului fiind negativ. Luat la întrebări, tânărul aflat la volanul BMW-ului a declarat că de vină ar fi pedala de accelerație, care a rămas blocată.

„Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță pentru asigurare masuri PSI în municipiul Bârlad, în zona Gării (Gura Leului) ca urmare a producerii unui accident rutier. Din primele informații, un autoturism a întrat într-un spațiu comercial. Nu sunt victime” a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.