FOTO “Comoara” găsită de un bărbat din Vaslui în pământ! A anunțat imediat autoritățile!

De ceva timp, tot mai mulți români au devenit căutători de comori cu acte. Își iau aprobare de la primărie, un detector de metale și caută să se îmbogățească scormonind pământul. Care este „comoara” găsită de un bărbat din județ în pământ. Niciodată nu se gândise că poate da peste așa ceva.

“Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al judeţului Vaslui a intervenit în comuna Ferești (pădurea care duce spre comuna Dănești) pentru asanarea unor elemente de muniție descoperite de un cetățean care efectua cercetări cu ajutorul unui detector de metale.
După ridicarea elementelor de muniție găsite de vasluian, pirotehniștii au delimitat un perimetru de siguranță și au verificat dacă pe acea suprafață mai sunt și alte proiectile. La finalizarea misiunii, pirotehniștii au ridicat 53 de focoase M3, 42 de cartușe (calibru 7, 92 mm), 17 tuburi de cartușe (calibru 7,92 mm), două focoase de aruncător și o grenadă de mână.
Toate elementele de muniție descoperite și ridicate de pirotehniști au fost transportate într-un depozit, urmând a fi distruse la o dată ce va fi stabilită ulterior.” ne-a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui

One thought on “FOTO “Comoara” găsită de un bărbat din Vaslui în pământ! A anunțat imediat autoritățile!

Comentariile sunt închise.