FOTO Accident spectaculos la Perieni! Mașină transformată în grămadă de fiare!

Detașamentul de pompieri Bârlad intervine în aceste momente cu trei autospeciale la un accident rutier produs pe DJ 243, în apropiere de ICAR Perieni. Din primele informații, în accident sunt implicate un autoturism și patru persoane, dintre care, cel putin două au suferit traumatisme. La intervenție participă și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

“Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu trei autospeciale (o autospecială de stingere cu apă și spumă echipată cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD tip B2), la un accident rutier produs pe DJ 243, în apropiere de ICAR Perieni. La intervenție au fost deplasate și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat (autoturismul lovise un arbore) și trei persoane rănite, dintre care două erau imobilizate. Victimele, trei persoane de sex masculin, au vârste de 18, 20 și 26 ani.
Victimele au fost evaluate și au primit primele îngrijiri medicale, urmând a fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.
Pompierii militari au asigurat măsuri de balizare a zonei și au asigurat măsurile PSI specifice unor astfel de intervenții.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.” a declarat purtătorul de cuvând ISU Vaslui, Marius Stanciu.