[FOTO] Accident pe DN15D, între Dumești și Băcești

Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui a intervenit aseară, în jurul orei 21:30, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul pentru descarcerare și o ambulanță tip B2 – cu echipaj de prim-ajutor(EPA), pentru un accident rutier pe DN 15D, între localitățile Dumești și Băcești.

În accident au fost implicate două autoturisme și patru persoane. La sosirea echipajelor de intervenție, la fața locului au fost găsite trei victime, conștiente dintre care, una era încarcerată. După descarcerarea bărbatului în vârstă de 30 ani, acesta a primit primul ajutor în ambulanță, fiind transportat mai apoi la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui cu politraumatisme ale membrelor superioare, toracice și ale zonei lombare. Celelalte două victime, două femei cu vârste de 43 respectiv 34 ani au fost transportate la UPU Vaslui cu traumatisme ale toracice și ale membrelor superioare.
Politiștii au reușit să găsească și cea de-a patra persoană implicată în accident. Dacă aceasta va necesita îngrijiri medicale, va fi transportată la spitalul județean.