Femeie lovită mortal în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni din Crucea Gării

Grav accident petrecut în urmă cu câteva minute în zona Crucea Gării! O femeie a fost lovită mortal de un șofer grăbit. Victima a fost resuscitată minute bune de salvatorii ajunși la fața locului, dar fără rezultat. Când a văzut cele întâmplate, soțul femeii a intrat în stare de șoc și a fost la un pas să-l snopească în bătaie pe șoferul implicat în accident! Cazul a fost preluat de către Poliția Rutieră.

“Echipajul ambulanței SMURD de terapie intensivă mobilă a fost solicitat să intervină în municipiul Vaslui pentru a asigura intervenția de specialitate victimei unui accident rutier produs în municipiul Vaslui.
La sosirea echipajului de intervenție a fost găsită o femeie lovită în zona trecerii de pietoni, victima fiind politraumatizată și aflându-se în stop cardiorespirator. Echipajul ambulanței SMURD a executat în întregime protocolul de resuscitare, însă victima în vârstă de 63 de ani nu a răspuns pozitiv, medicul de ambulanță fiind nevoit să declare decesul acesteia.
Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de colegii polițiști.” au declarat reprezentanții ISU