Faci un curs de calificare gratuită și primești 1 800 de lei

În municipiul Vaslui, deși există două fabrici de confecții și alte ateliere, liceele de profil nu mai au nicio clasa de confecționeri! Anul acesta este primul an care la sfârșit, in luna iulie nu va avea niciun absolvent confecționer!

Pe această cale, sunteți invitați să participați la un curs de calificare, gratuit de CONFECȚIONER ASAMBLATOR ARTICOLE TEXTILE organizat în cadrul proiectului confinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Curs de calificare gratuit de PATISER organizat în cadrul proiectului confinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Cursurile sunt gratuite și subvenționate cu 5 lei/ ora și se desfășoară în Vaslui pe o perioadă de 360 de ore. Persoane eligibile: cei care au studii de minim 8 clase, nu au venituri și vârstă de până la 62 ani. Mai mult decât atât, toți cursanții primesc o masă gratuită zilnic. La absolvirea cursului se acordă un sprijin financiar de 1800 lei. Pentru mai multe detalii MARIANA PLĂCINTĂ – 0744 50 00 28