Estul sălbatic! Trei minori înjunghiați pe strada Traian

Trei minori au fost înjunghiaţi, miercuri seara, în jurul orei 20, pe strada Traian din municipiul Vaslui. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul.

Potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, este vorba despre trei elevi de la un liceu vasluian, unul de 15 ani şi doi în vârstă de 16 ani, care au fost atacaţi cu un cuţit de un al patrulea elev.

“Elevii agresaţi sunt din mediul rural, din comunele Văleni, Fereşti şi Soleşti. Ei au suferit mai multe plăgi înjunghiate, doi fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui cu două echipaje de prim-ajutor din cadrul SMURD şi unul cu o autospecială a Serviciului de Ambulanţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Din primele informații, cei trei bãieti s-au întâlnit pe strada Traian, între aceștia izbucnind un conflict spontan. La un moment dat, tânărul din Ferești a scos un cuțit și a început sã loveascã orbește în cei trei elevi de liceu. Dupã ce a realizat ce a făcut, a fugit.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Silvia Manta, a spus că autorul are 17 ani. El a fost identificat de poliţişti, după ce iniţial a fugit de la locul faptei. Cercetările în acest caz continuă, urmând să fie luate măsurile legale. AGERPRES /(AS – autor: Loredana Ciobanu)

One thought on “Estul sălbatic! Trei minori înjunghiați pe strada Traian

Comentariile sunt închise.