Drept la replică – Adrian Porumboiu: “Nu am încasat niciun cent!”

În urma articolului apărut cu o zi în urmă, pe www.ziaruldevaslui.ro,  ”Imperiul agricol al afaceristului Adrian Porumboiu, vândut pe bucăţi unui grup de firme cu sediul în Chişinău”, în care se precizează că în 2015 acesta a fost amendat de APIA cu 12 milioane lei pentru încasare ilegală de subvenții, omul de afaceri vasluian face următoarele precizări:

”Știrea conform căreia Adrian Porumboiu a fost amendat 12 milioane lei, pentru încasări ilegale de subvenții este eronată.  Practic, nu am încasat niciun cent.
În schimb, una din firme a fost sancționată în cel mai abuziv mod posibil, cu 12 milioane Euro.
Motivul? Neînregistrarea în SNIA (o eroare umană nesemnificativă), a unor viței ce nu făceau obiectul vreunei subvenții, dar cel mai “grav” lucru, a fost faptul că 17 vaci, la data efectuării controlului, nu au avut crotalii.
Acesta este purul adevăr, care uluiește pe orice om normal la cap, mai puțin pe fostul Ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, și pe fostul Premier Ponta.
Insist să rețineți că este vorba de o sancțiune de 12 MILIOANE EURO pentru motivele anterior menționate.
În legătură cu știrile apărute referitoare la acționariatul si managementul unor firme din fostul grup Racova, urmează ca în zilele următoare sa fac precizările de rigoare.
Vă mulțumesc.
Adrian Porumboiu”

One thought on “Drept la replică – Adrian Porumboiu: “Nu am încasat niciun cent!”

  • 17 iulie 2016 la 09:49
    Permalink

    Adevarul e ca amenda aia a fost comandata de o alta firma care deține hectare in județ. Nu cred ca e cazul sa spun care…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.