Două persoane încarcerate după un accident la Sălcioara

Accident rutier în această dimineață în localitatea Sălcioara din Comuna Banca. Doi bărbați au rămas încarcerați după ce autoutilitara pe care o conduceau a intrat în spatele altui autoturism. Victimele sunt conștiente dar au mai multe fracturi. La fața locului au fost trimise trei echipaje ale Ambulanței.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare), o autospecială de descarcerare ușoară și echipaje specializate, pentru descarcerarea, evacuarea și asigurarea măsurilor PSI în urma producerii unui accident rutier pe DE 581, în raza localității Sălcioara, comuna Banca. La fața locului au fost deplasate și două ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.
În accident au fost implicate trei autovehicule în care se aflau trei persoane.
La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite trei autovehicule avariate (două autoutilitare și un autoturism), două dintre victime fiind încarcerate. După descarcerare, cele două victime au fost predate echipajelor de pe ambulanțele SAJ Vaslui, ulterior acestea fiind transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Cei doi bărbați prezentau traumatisme, dar se aflau în stare de conștiență și erau cooperanți.
Cea de-a treia victimă a refuzat transportul la spital.

One thought on “Două persoane încarcerate după un accident la Sălcioara

Comentariile sunt închise.