Doi tineri, arestați după ce și-au făcut de cap: au bătut doi bărbați și au jefuit un bătrân

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Negrești au probat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 24, respectiv 26 de ani, din localitatea Băbușa,  județul Vaslui bănuiți de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată și lovire sau alte violențe. 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că, în data de  31 decembrie 2021, ora 18.00, bărbații în vârstă de 24, respectiv 26 de ani, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi agresat doi bărbați, în vârstă de 32, respectiv 53 de ani, din localitatea Păltiniș, comuna Băcești, județul Vaslui în timp ce se deplasau spre domiciliu. Ca urmare a agresiunilor, persoanele vătămate au suferit leziuni ce vor necesita 4 – 5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

De asemenea, în aceeași zi, în jurul orei 20:00, băbații în vârstă de 24, respectiv 26 de ani, ar fi pătruns în locuința unui bărbat în vârstă de 68 de ani, din localitatea Băbușa, comuna Băcești, iar prin violență l-ar fi deposedat de o sumă de bani.

În data de 07 ianuarie., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de cei doi bărbați măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Astăzi, 8 ianuarie 2022, aceștia au fost prezentași Judecătoriei Vaslui care a dispus arestarea lor preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a celor doi bărbați.