Daniel OLTEANU: «Vin la primărie pentru că vreau ca Bârladul să câștige, iar bârlădenii să fie mândri de orașul lor!»

Echipa ambițioasă a deputatului Daniel Olteanu, candidatul ALDE la Primăria Bârlad, susține că propune bârlădenilor un nou model de administrație publică.

Start oficial al deputatului Daniel Olteanu în cursa la finalul căreia Bârladul ar putea câștiga un primar puternic, înconjurat de oameni capabili să redea orașului statutul pe care îl merită, atât în județ, cât și în țară.

«Administrație cu mandatul pe masă, asta e ceea ce le propun bârlădenilor, ca să oprim o dată pentru totdeauna experimentele eșuate la care am asistat cu toții, mai ales în ultimii patru ani cu Dumitru Boroș», a spus Daniel Olteanu după ce, însoțit de echipa sa numeroasă, a depus la Biroul Electoral de Circumscripție din Bârlad documentele necesare pentru validarea candidaturii.

«Vin la primărie cu un nou model de a face administrație publică, participativ, corect, în care primarul are o viziune, știe ce vrea, cetățenii decid și el execută. Ce promit, asta voi face! Dacă nu-mi respect promisiunea, contractul meu cu bârlădenii prevede ieșirea mea din viața publică, politică și administrativă. E o premieră pentru un candidat la primăria Bârlad, iar eu am curaj să fac administrație cu mandatul pe masă. Știți câte promisiuni neonorate din programul electoral are actualul primar, care este cel mai slab din istoria Bârladului? Le-au numărat chiar bârlădenii cu care mă întâlnesc în ultimele luni și le dau dreptate: 53 de zerouri sunt în dreptul lui Dumitru Boroș.», a declarat deputatul Olteanu.

Acesta a menționat că „a venit timpul ca Bârladul să aibă un primar puternic, care să nu mai stea cu capul plecat în fața Vasluiului, nici politic, nici administrativ. Când spun Bârladul câștigă!, spun că Bârladul are prioritate, că interesele bârldenilor sunt pe primul loc în raport cu orice autoritate sau instituție din județul Vaslui și din țară. Cu Dan Marian, candidatul ALDE la Consiliul Județean Vaslui, Bârladul va avea nu doar un interlocutor atent, ci și un partener de încredere pentru toate proiectele vitale.”

Daniel Olteanu mai spune că echipa sa, formată din oameni care și-au dovedit priceperea în domeniile în care activează, este hotărâtă să le arate bârlădenilor ce înseamnă o administrație în folosul cetățeanilor, nu una aservită politic.

«Trădați, fugăriți, alungați, persecutați, toți liberalii din Bârlad și de peste tot din Vaslui au revenit acasă, în familia liberalilor, sub sigla ALDE. Eșuarea PNL nu ne aparține, s-au ocupat alții de asta. Noi mergem înainte, cu fruntea sus, împreună, și-i chemăm alături de noi pe toți care cred că Bârladul merită să câștige un loc de onoare și de valoare în rândul orașelor importante din țară, cu rol de capitală istorică.», a declarat Daniel Olteanu.