Dan Marian : “După alegeri, PSD să ajungă acolo unde îi este locul: la periferia politicii!”

La periferia politicii. Acesta este locul în care PNL Vaslui vrea să ducă PSD-ul, după alegerile locale din iunie. Cel puţin aceasta a fost dorinţa exprimată de liderii PNL Vaslui astăzi, la lansarea candidaţilor la Primăria şi la Consiliul Local Vaslui. “E timpul să spunem răspicat: pleacă!”, au spus liberalii vasluieni, care vin în faţă electoratului cu câteva proiecte concrete.
Ieri, la Centrul de Afaceri Vaslui, liberalii şi-au lansat candidatul la Primăria municipiului, dar şi candidaţii de pe listele de consilieri. Au venit să îi susţină senatorul Dan Marian – preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Vaslui, senatorul Nelu Tătaru – candidat la Primăria Huşi, Corneliu Bichineţ – candidat la Consiliul Judeţean, Dumitru Boroş – candidat la Primăria Bârlad, Doru Crinstinel Rusu – candidat la Primăria Negreşti şi Dan Cain – candidatul pentru Primăria Murgeni.
Marius Arcaleanu şi-a prezentat proiectele cu care vine în faţă electoratului din Vaslui: înfiinţarea unui parc industrial şi crearea număr de 1.500 de locuri de muncă, asfaltarea turor străzilor din municipiu şi suburbii, construirea unui număr de săli de clasă care să permită programul într-un singur schimb, construirea de locuinţe, înfiinţarea unui Centru de permanenţă medicală, achiziţionarea de autobuze moderne, locuri de joacă, iluminat public, 20 de kilometri de piste pentru biciclişti, o trupă de teatru.
“Vreau să văd mai multă determinare!”, a spus medicul Dan Cain.
“Vasluiul trebuie să scape pentru totdeauna de emblema de cel mai sărac oraş din ţară”, şi-a exprimat dorinţa Doru Crinstinel Rusu.
“În domeniul economic, nu s-a făcut până acum nimic: nici la Vaslui, nici la Bârlad, nici la Huşi, nici în altă parte în acest judeţ”, a afirmat Dumitru Boroş.
“ La Huşi am şi eu aceleaşi probleme pe care le are şi Marius Arcaleanu aici: un primar cum nu a mai fost altul, un primar ce nu a mai fost primar… Nu putem merge pe principiul ce nu s-a făcut, nu a omorât pe nimeni. În Vaslui nu există doar PSD, există şi PNL, există nivelul la care ne ţine PSD şi nivelul la care se poate ajunge cu PNL. Marius trebuie să aibă încredere, pentru că nu este singur, ne are pe noi în spate. Trebuie să ştie doar că primarii vin şi trec, rezultatele sunt cele care rămân”, a spus dr. Nelu Tătaru.
“Eu nu sunt ca unii care semnalizează la stânga şi o iau la dreapta. (…) Marius Arcaleanu este candidatul PNL şi are toată susţinerea mea”, a spus şi Corneliu Bichineţ.
“Nu putem să acceptăm să se vorbească de Vaslui ca cel mai sărac judeţ, că are probleme, că nu are locuri de muncă. Dacă domnul Pavăl era un primar bun, nu se vorbea aşa de oraşul nostru. Să le spunem vasluienilor că noi putem adduce o schimbare. Şi să spunem “Pavăl pleacă acasă!. Avem obligaţia să aprindem flacăra speranţei şi că se poate şi altfel. Partidul Liberal poate aduce proiecte de 800 milioane euro. Se poate, doar Dumitru Buzatu spune că nu se poate. A venit timpul să plece acasă, împreună cu Solomon de la Bârlad, cu Ciupilan de la Huşi, cu Voicu de la Negreşti. Iar după alegeri, PSD să ajungă acolo unde îi este locul: la periferia politicii!”, a spus Dan Marian (Mihaela Zărnescu)

2 comentarii la „Dan Marian : “După alegeri, PSD să ajungă acolo unde îi este locul: la periferia politicii!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.