Cu pieptul înainte, PMP Vaslui a început reorganizarea

Alegerile au trecut şi, cu un preşedinte care nu numai că a obţinut un mandat de deputat, dar a fost numit şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene de la Piatra Neamţ, conducerea PMP Vaslui are toate motivele să privească încrezătoare spre viitor.  Activităţile stabilite pentru perioada următoare au fost prezentate astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă  susţinută de Maricel Gangu, preşedintele Organizaţiei Municipale Vaslui, alături de care s-a aflat Benoni Hellfeuer, primvicepreşedintele organizaţiei şi vicepreşedintele Valerica Tunaru.

“Am început cu reorganizarea Consiliului Executiv Local şi cu o reorganizare teritorială a comunelor arondate, care vor colabora cu Organizaţia Municipală. Vorbim de 32 de comune, reprezentate în consiliu de cinci vicepreşedinţi.  La nivel de municipiu, ne-am gândit la o organizare pe cartiere, care vor fi  reprezentate de opt secretari executivi.  Următoarele luni vor fi dedicate alegerilor interne, acest proces urmând să se finalizeze la nivel de municipiu în luna mai, pentru ca în luna iunie iunie să aibă loc alegerile pentru  conducerea filialei judeţene”, a precizat  Maricel Gangu.

Potrivit acestuia, reorganizarea partidului va începe “de jos în sus”, de la cele mai mici structuri, în condiţiile în care partidul nu are la această dată organizaţii comunale închegate în toate comunele. “În unele comune avem organizaţii bine închegate, în altele doar un membru sau doi. Vom căuta acei oameni care au capacitatea de lider, oameni apreciaţi în comunitate, care pot forma organizaţii competitive la nivel local. Până la urmă, capacitatea liderilor contează. Asta s-a văzut şi în alegeri, s-a confirmat şi acum, prin numirea domnului preşedinte Corneliu Bichineţ şi ca preşedinte al Organizaţiei Judeţene Piatra Neamţ”, a afirmat Mircea Gangu.

Liderul Organizaţiei Municipale a PMP Vaslui usţine că, deşi aparent  deputatul Corneliu Bichineţ pare compleşit de sarcini, personal , dar şi cu ajutorul echipei pe care o are, va rămâne alături de oamenii pe care îi reprezintă. “La Vaslui cabinetul parlamentar este la sediul partidului, la fel şi la Negreşti. La Bârlad s-a închiat acum un contract pentru un spaţiu destinat cabinetului  parlamentar, în curs de semnare a contractului se află şi închirierea unui  spaţiu cu aceeaşi destinaţie, la Casa de cultură Huşi şi urmează să se deschidă un cabinet şi la Murgeni. În fiecare dintre aceste locaţii populaţia judeţului se poate adresa cu întrebări sau probleme pe care domnul deputat Corneliu Bichineţ va încerca să le găsească o rezolvare cu ajutorul pârghiilor legislative pe care le are la îndemână în calitate de parlamentar”, a mai spus Mircea Gangu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.