Crucea Roșie Română și Ariston Thermo România dotează nouă școli din Vaslui cu boilere performante

 Crucea Roșie Română și Ariston Thermo România continuă și în această toamnă, pentru al doilea an consecutiv, misiunea unică de a aduce confortul chiar și acolo unde acesta pare imposibil de atins. În cadrul acestei acțiuni, peste 700 de copii din Vaslui vor beneficia de acces la apă caldă prin echiparea școlilor cu boilere performante donate de Ariston Thermo România.

Apa caldă este o necesitate, nu un lux! Din păcate, în foarte multe școli din mediul rural, dar nu numai, apa caldă nu există. Ne bucurăm că facem parte din această campanie pentru că în acest fel reușim să aducem demnitate și confort copiilor noștri pe perioada cât sunt la școală”, a declarat dna. Carmen Carp, director filiala Crucea Roșie Vaslui.

Ariston Thermo România își continuă misiunea de a aduce confortul în zonele unde acesta pare imposibil de atins. Alături de Crucea Roșie Română, venim în sprijinul comunităților defavorizate, donând boilere performante care vor face traiul de zi cu zi mai ușor pentru mii de oameni. Ne bucurăm la gândul că, prin contribuția noastră, viața va deveni mai confortabilă pentru mulți semeni nevoiași. Vom continua seria de activități în favoarea comunității având convingerea că este responsabilitatea noastră, a tuturor, să ne implicăm pentru creșterea calității vieții”, a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România

Un număr de 14 boilere având capacități între 30 și 50 de litri, vor ajunge la Vaslui, în următoarele unități de învățământ: „Școala Oprișița corpul A și corpul B ”, „Școala Poienești” , “Școala Florești”, “Școala Sălceni”, “Școala Băcani”, „Școala Drujești”,  „Școala Bălești” și „Școala Fâstâci”.

Reprezentanții Ariston și voluntari ai filialei Crucea Roșie Vaslui au donat, luni, primele patru boilere la Școala Oprișița. În perioada următoare, celelalte școli din județ vor beneficia de restul de echipamente.

Pe parcursul campaniei care se desfășoară la nivel național în 2019, Ariston Thermo România va dona boilere electrice performante în peste 20 de județe, către sute de instituții de învățământ, cămine de bătrâni sau centre de recuperare medicală.

Acțiunea companiei pe plan local face parte din inițiativa globală Ariston Comfort Challenge, prin care compania și-a propus să aducă confortul chiar și acolo unde acesta pare greu de atins, iar prima misiune Ariston în acest sens a avut loc chiar în inima Groenlandei, în insula Disko. Astfel, într-un mediu natural extrem a fost construită Ariston Comfort Zone, o casă inovatoare de tip modular, cu scopul de a oferi adăpost echipelor de cercetători de la Universitatea din Copenhaga care studiază an de an schimbările climatice.