Crâmpei de primăvară, de la preșcolarii din Solești pentru copiii grădiniței nr 3 Vaslui

Preșcolarii Grădiniței cu PP nr. 3 ”Țara Piticilor” Vaslui au primit cu exclamații de încântare mărțișoarele trimise astăzi, 1 Martie, de colegii lor de la Grădinița cu PN a Școlii Gimnaziale ”Theodor Rosetti” Solești. Micuții de la Solești au lucrat cu drag și spor zilele trecute, pentru ca în prima zi de primăvară să ofere un crămpei de culoare și veselie i celor dragi, colegilor mai mari, cadrelor didactice din cadrul școlii, dar și partenerilor din cadrul Proiectului SNAC, ”Pentru surâsul unui copil”, inițiat și coordonat de Grădința nr. 3 Vaslui. 

 ”Apreciem efortul copiilor de la Solești, care au ținut să ofere o bucurie copiilor noștri. De fapt, acesta este și scopul proiectului: prin acțiuni comune, să cultivăm spiritul şi valoarea voluntariatului în conştiinţa copiilor și a părinţilor, să educăm sensibilitatea copiilor, să valorizăm dezvoltarea stimei de sine prin stimularea abilităților de care dispun copiii.  Se dovedește că obiectivul principal al proiectului, acela de a încuraja preşcolarii să fie generoşi, își atinge scopul. Iată că, împreună cu partenerii noștri reușim să derulăm activități care îi implică pe copii în propria lor formare şi dezvoltare civică”, ne-a spus Cristina Lefter, directorul Grădiniței nr 3 Vaslui.

”În iarnă, în cadrul activității ”Pentru surâsul tău ,copile ,un dar de la Moş Nicolae…”, copiii noștri s-au bucurat de darurile oferite de partenerii noștri din proiect. Atunci, copiii, părinţii şi cadrele didactice de la Grădiniţa cu P.P. nr.3/12 Vaslui  și Grădinița cu P.P. nr.19 Vaslui au colectat carți, rechizite şi dulciuri, ajutându-l pe Moş Nicolae să fie extrem de darnic. Acum ne-am gândit ca în cadrul unei noi activități, ”Mărțișoare minunate”, să oferim noi un dar partenerilor noștri. Chiar dacă este simbolic, copiii noștri au pus tot sufletul și toată bucuria lor în el”, a afirmat Crenguța Crețu, educatoare la Grădinița cu PN Solești.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.