Control judiciar pentru cuţitarul din Bârlad

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Bârlad au reținut un bărbat de 36 de ani, cercetat pentru comiterea a patru infracțiuni.

 Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a lui L.Sterică, de 36 de ani, din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea a trei infracțiuni de loviri sau alte violențe și o infracțiune de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 29/30 octombrie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între L. Sterică și alți trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani, din municipiul Bârlad a izbucnit un conflict spontan. În timpul conflictului L. Sterică a provocat scandal public și i-a lovit pe cei trei bărbați cu cuțitul. Faptele s-au petrecut pe strada Traian din municipiul Bârlad. Celor trei persoane agresate le-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul municipal de Urgență Bârlad, una dintre ele rămânând internată cu diagnosticul „plaga tăiată palmara mâna stângă și traumatism cranio-facial”.

Polițiștii de investigații criminale l-au reținut pe L. Sterică pentru o perioadă de 24 de ore, iar în ziua de 4 noiembrie l-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Împotriva acestuia a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.