Conducerea centrală a PNL crede în victoria PSD la Vaslui

”În Moldova, PNL va câştiga peste tot, cu excepţia Vasluiului”, a afirmat prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, potrivit news.ro.  conform aceleiași surse, rareș Bogdan a mai spus că Dumitru Buzatu, actualul președinte al Cj și liderul PSD Vaslui,  ar fi putut fi învins doar de Nelu Tătaru, dacă acesta ar fi intrat  în bătălia de la locale. 

Rareş Bogdan a afirmat sâmbătă la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că în Moldova situaţia politică este total schimbată şi că PNL va câştiga peste tot, cu excepţia Vasluiului.

“Iaşiul este câştigător pentru PNL sută la sută. Păstrăm Suceava, câştigăm la Neamţ, foarte interesant, împotriva unuia dintre cei mai toxici baroni pe care îi are PSD, Ionel Arsene, un tip apărut din nimic şi care s-a transformat într-un baron de un grobianism cum rar mi-a fost dat să văd. Acolo va câştiga Mugur Cozmanciuc. Vom câştiga într-un mod categoric Bacăul şi vom avea o surpriză foarte plăcută pentru români la Vrancea, acolo unde Marian Oprişan este în corzi. Voi fi două zile acolo, alături de Ion Ştefan şi de colegii noştri la Vrancea. Focşaniul este ca şi câştigat, dar trebuie să câştigăm şi Consiliul Judeţean. Ne batem şi la Botoşani, iar cu transferul lui Cătălin Flutur (primarul PNL de Botoşani – n.r.) vom lua şi Consiliul Judeţean. Dacă vă uitaţi pe hartă, mai avem Galaţiul unde George Stângă va câştiga. Avem o problemă, deşi n-ar trebui să spun asta, dar fiind foarte sincer, recunosc că situaţia de la Vaslui este una complicată, deşi Mitică Buzatu ar trebui îngropat politic. Acolo putem avea surprize neplăcute. E singurul loc unde mă aştept la surprize neplăcute şi doar pentru că Nelu Tătaru a preferat să stea şi să facă o treabă de ministru foarte bună şi îl felicit. “, a afirmat Rareş Bogdan.