Comstar Vaslui, la Cupa E.ON Kinder 2016

Marţi, 6 septembrie, au  început primele meciuri din seria a doua a Cupei E.ON Kinder 2016 pentru categoriile de copii născuţi în anii 2002, 2004, 2006 şi 2008, finalele urmând să se desfăşoare pe 9 septembrie. Ediţia numărul 10 a Cupei E.ON Kinder reuneşte copii de la cluburi din judeţele Constanţa, Maramureş, Dolj, Bihor, Galaţi, Braşov, Cluj, Harghita, Vaslui, Iaşi, Timiş, Alba, Bistriţa-Năsăud, Bacău, Sibiu, Neamţ, Vrancea, Gorj, Argeş, Mureş şi municipiul Bucureşti.Cele 59 de echipe înscrise în seria a II-a a turneului de fotbal pentru copii de la Târgu Mureş se vor întrece în 185 de meciuri pentru a câştiga premiile şi trofeele puse în joc; 

 Pentru grupa 2008, sistemul de joc va fi 6 contra 6 iar durata unei reprize va fi de 20 de minute. Cei din grupa 2006 se vor înfrunta în sistem de 8 contra 8, durata unei reprize fiind tot de 20 de minute. Copiii din grupa 2004 vor juca în sistem 9 contra 9, la fel ca şi cei din grupa 2002, pentru prima grupă durata unei reprize fiind de 25 de minute, respectiv 30 de minute pentru cei mai mari copii.

Meciurile sunt disputate pe următoarele terenuri de joc: Stadion ASA Târgu Mureş (teren sintetic), Baza din Complexul Weekend (sintetic), Baza Apollo Sângeorgiu de Mureş (teren sintetic) şi Baza ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş (iarbă naturală).

Partenerul principal al competiţiei este E.ON România, turneul fiind organizat de Asociaţia Sportivă A.C.S. Kinder Sângeorgiu de Mureş, cu sprijinul Primăriei Târgu Mureş şi al firmelor SportLife şi Erima. Finala seriei a doua şi festivitatea de premiere vor avea loc vineri, 9 septembrie, începând cu ora 15.00, la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Târgu Mureş. Toate detaliile turneului sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.eonkinder.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.