Cinci bărbați din Vaslui reținuți după ce au bătut doi tineri din Munteni

Polițiștii vasluieni au reținut în cursul zilei de astăzi cinci bărbați din municipiul Vaslui, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 31 și 42 de ani, domiciliaţi în municipiul Vaslui, bănuiţi de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea  de 18/19 august, cei cinci bărbaţi se aflau într-un club de pe raza municipiului Vaslui. Cu aceasta ocazie, în urma unui conflict spontan, bărbații au agresat doi tineri de 19 și 20 de ani, din comuna Muntenii de Sus, județul Vaslui,  pe care i-au lovit în mod repetat cu pumnii și picioarele, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de loviri sau alte violenţe, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 193 din Codul Penal  şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 371 din Codul Penal .

Cei cinci bărbaţi au fost reţinuţi astăzi pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de mâine vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.