Beat turtă și fără permis, un tânăr din Văleni a fost prins de polițiști în centrul Vasluiului

Un bărbat de 24 de ani, din comuna Văleni a fost reținut de polițiștii rutieri pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni rutiere.

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui efectuează cercetări față de un bărbat de 24 de ani, din comuna Văleni, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere.

În seara de 20 mai, bărbatul a fost identificat de polițiști în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Vaslui.

Polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul aparține unui tânăr de 19 ani, din comuna Văleni, care se afla în mașină și care i-a încredințat vehiculul deși cunoștea că acesta nu deține permis de conducere.

Testarea bărbatului cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ieri, polițiștii rutieri l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore. De asemenea, tânărul de 19 ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care cunoștea că nu deține permis de conducere.

 

One thought on “Beat turtă și fără permis, un tânăr din Văleni a fost prins de polițiști în centrul Vasluiului

  • 23 mai 2018 la 10:01
    Permalink

    Bună ziua, as vrea să știu de ce nu faceți publice numele celor care fac fapte , destul de grave….sau de ce le mai ascundeți și fața. ..Având în vedere că au săvârșit o faptă gravă, trebuie să fie răspunzători, am putea să-i cunoaștem. …Poate îi întâlnim în localitățile de baștină și noi , nici nu știm cât sunt de violenți și ce apucături rele au….Așa că trebuie când îi vedem să ne ferim , să le dăm noi ,,bună ziua”,chiar dacă suntem mai în vârstă. ..și alte aspecte de genul…noi vrem să le vedem figura, și să fim protejați de așa specimene …MERITĂ SĂ FIE CUNOSCUTI , POATE LA UNII LE-O FI RUȘINE ȘI NU MAI FAC FAPTE NEPERMISE DE LEGE…PEDEAPSĂ CU AMENDĂ MAXIMĂ. ..MULȚUMESC DACĂ CITESTE TOTUȘI CINEVA…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.