Bărbat lovit de autobuz în zona LMK

Astăzi, în jurul orei 19:30 un bărbat de aproximativ 45 de ani a fost grav lovit de un autobuz în fața Liceului Mihail Kogălniceanu. În cel mai scurt timp, o ambulanță SMURD a intervenit la fața locului, unde au găsit-o pe victimă în stare de inconștiență.

“Ambulanța SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) a intervenit în municipiul Vaslui, în zona Mihail Kogălniceanu, pentru o persoană victimă a unui accident rutier. La sosirea echipajului de intervenție a fost găsit un bărbat în stare de inconștiență.
Victima în vârstă de 45 ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Victima a fost diagnosticată cu traumatism craniofacial.”
au declarat reprezentanții ISU Vaslui.

Din declarațiile șoferului de autobuz, victima stătea sprijinită de un stâlp aflat în apropierea trecerii pentru pietoni, iar în momentul în care autobuzul a trecut, acesta s-a dezechilibrat și a căzut în fața vehiculului. Cu toate acestea, unii martori declară că bărbatul s-ar fi angajat în traversarea străzii, iar șoferul l-a observat târziu, lovindu-l cu partea din dreapta față. Deși din extrasul de pe tahometru rezultă că autobuzul circula doar cu 10km/h, Impactul a fost atât de violent, încât spoilerul autobuzului, dar și geamul mașinii au avut de suferit.