Bărbat din Codăești, mort după ce a căzut în coasă

Tragedie în această seară la Codăești! Un bărbat în vârstă de 38 de ani, și-a pierdut viața după ce a căzut într-o coasă. Acesta venea de la cosit, când, la un moment dat, caii s-au speriat.  Bărbatul a căzut în coșul căruței, unde se afla și coasa cu vârful în sus. 

“Echipajul Ambulanței SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) a fost solicitat să intervină pentru resuscitarea unei persoane aflate în stare de inconștiență în localitatea Codăești, comuna Codăești. La sosirea echipajului de intervenție, a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 38 ani, aflată în stare de inconștiență. Victima suferise o plagă tăiată cu o coasă. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, dar după mai bine de o oră, medicul specialist de pe Ambulanța SMURD a fost nevoit să declare decesul bărbatului.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui nefericit eveniment sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.” a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.