Autovehicul căutat de autoritățile franceze, descoperit la PTF Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră un microbuz marca Volkswagen Crafter, căutat de autoritățile din Franța, în vederea confiscării.

În ziua de 12 martie , în jurul orei 09.00, la PTF Albița, județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra în țară, Gheorghe C., cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 27 de ani, conducând un microbuz marca Volkswagen Crafter, înmatriculat în Republica Moldova.

Existând suspiciuni cu privire la proveniența mijlocului de transport, lucrătorii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit că autovehiculul în cauză figurează în bazele de date că bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de Franța.

Cu privire la aspectele constatate, Gheorghe C. a declarat că are doar calitatea de șofer al unei societăți de turism cu sediul în Chișinău și nu are cunoștință despre faptul că autovehiculul este căutat de autorități.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar microbuzul, în valoare de 40.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.”, a precizat inspectorul principal de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al STPF Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.