Au îmbrăcat un pom, ca să încălzească un om

Este vorba de Sports4Children’s Future Foundation Chicago, condusă de vasluianul Cătălin Şerban şi de voluntarii din oraş care, în ajun de Crăciun, la prima oră a dimineţii, s-au aflat în centrul oraşului, unde au îmbrăcat, nu unul, ci toţi copacii din zonă , cu haine pentru adulţi şi pentru copii.

Fiecare haină a avut ataşat un bilet pe care scria “Nimeni nu ar trebui să îndure frig. Dacă ai nevoie, e pentru tine. Crăciun fericit!”. În mai puţin de o oră, fiecare hăinuţă îşi găsise posesorul. “Nimeni nu trebuie să sufere de frig. Ăsta este modul în care noi le dorim vasluienilor un  Craciun cald şi fericit! Un mare mulţumesc pentru românii din Chicago, care au contribuit la acţiunea noastră de donaţii, copiilor de la Academia de fotbal Iproskills Academy şi părinţilor acestora, precum şi voluntarilor noştri din Vaslui, mobilizaţi de Andrei Mîţă şi Simona Buruiană”, ne-a spus Cătălin Şerban.

Preşedinte al comunităţii românilor din Chicago,Cătălin Şerban a organizat în ultimii doi ani diferite evenimente caritabile pentru a strange fonduri,  care au fost folosite apoi la ajutorarea copiilor nevoiaşi din judeţul Vaslui. Un ultim eveniment, un bal mascat la care au participat aproape 100 de persoane, a fost organizat pe 23 decembrie. Fondurile strânse acum şi în acţiunile viitoare vor fi direcţionate tot pentru copiii din Vaslui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.