Atentie, vine iarna!

Toată ţara intră sub incidenţa informării meteo. Potrivit specialiştilor, vremea se răceşte accentuat. Se vor semnala precipitaţii moderate cantitativ şi intensificări ale vântului. La munte va viscoli. Informarea este valabilă de duminică, de la ora 16.00, până marţi la ora 23.00.

Vor fi perioade de timp în care se vor semnala precipitaţii în majoritatea regiunilor, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse, mai ales la munte, 15-20 l/mp.

În seara zilei de duminică vor fi ploi, dar în noaptea de duminică spre luni (27/28 noiembrie) şi în cursul zilei de luni (28 noiembrie), acestea se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării, unde valorile termice vor marca o scădere accentuată.

În noaptea de luni spre marţi (28/29 noiembrie) şi pe parcursul zilei de marţi (29 noiembrie), vremea se va răci în toată ţara.

Temporar, vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăşi 50-60 km/h. Îndeosebi în zonele de munte se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla cu rafale de peste 60-70 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.

 

One thought on “Atentie, vine iarna!

  • 27 noiembrie 2016 la 14:39
    Permalink

    Daca in locul celui care a fost lovit din spate era o bicilceta/motocicleta? Daca dadea peste un copil? Va beti capul si va urcati la volan. Nesimtiti! Sper sa faci puscarie tu si toti ca tine. Idiotule!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.