Artiștii vasluieni se mobilizează pentru o cauză nobilă: concert caritabil pentru Cornelius Drăgan

Astăzi, începând cu ora 16 30 în Centrul Civic al municipiului Vaslui, se va desfășura un spectacol caritabil, al cărui scop este strângerea de fonduri, necesară pentru a completa suma de care vasluianul Corneliu Drăgan, un tânăr concetățean al nostru, are nevoie pentru o operație dificilă în străinătate.

Timpul se grăbește, boala evoluează, iar intervența chirurgicală cât mai rapidă este unica șansă la viață a lui Cornelius.

Organizatorii își doresc ca spectacolul să fie o demonstrație de solidaritate și empatie, prin care să dovedim că miracolul Sărbătorilor de Iarnă nu stă în mâna destinului, ci în sufletul și bunătatea fiecăruia dintre noi.

Evenimentul va avea loc pe scena din Centrul Civic al municipiului Vaslui, începând cu orele 16:30 și va reuni artiști locali, care participă voluntar, reprezentând diferite genuri muzicale: Fanfara Rotaria, Teodora Panainte, Sidonia Mihaela Hurdubaia, Raluca Radu, Bianca Cristina Moldoveanu, Cla’sick, Romica Brunchi, Trupa Policrom, Dance Factory, Monica Roșu & Iustin Homoranu.

În acest moment mai sunt necesari 16.500 de euro pentru ca transportul și operația să poată fi programate. Așadar, vă așteptăm în Centrul Civic!