Arestat preventiv pentru furturi din locuințe

 

Poliţiştii vasluieni au reţinut un bărbat de 21 de ani din municipiul Vaslui bănuit de comiterea a trei infracțiuni de furt calificat și două infracțiuni de tentativă la furt calificat

La data de 22 iunie  polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui – Biroul de Investigații Criminale  au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 21 de ani, din Vaslui, județul Vaslui  bănuit de comiterea a trei infracţiuni de furt calificat și două infracțiuni de tentativă la furt calificat.

Polițiștii au stabilit faptul că în perioada mai-iunie a.c., acesta a pătruns în cinci locuințe de pe raza  municipiului Vaslui  de unde a  sustras mai multe bunuri electronice, electrocasnice, parfumuri, bijuterii din aur dar şi alte bunuri de valoare, valoarea prejudiciului creat fiind de aproximativ  10 000 lei.

În cauza au fost efectuate un număr de 3 percheziții domiciliare, ocazie cu care s-a reuşit recuperarea unor bunuri dintre cele sustrase, în valoare de aproximativ 5 000 lei, bunuri care au fost restituite persoanelor vătămate.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioada de  24 de ore în ziua de 22 iunie a.c  iar în data de 23 iunie a.c. a fost prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui și Judecătoriei Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă, instanța emițând mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.