Anunț concurs DGASPC Vaslui

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui cu sediul în Vaslui, Şoseaua Naţională Vaslui – Iaşi nr. 1, organizează concurs de recrutare în data de 17.07.2017 – proba scrisă pentru ocuparea funcției publice de conducere vacante de șef serviciu, clasa I, gradul II al Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, Evidență și Plăți a Serviciilor Sociale.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până la data de 04.07.2017 la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui.

Bibliografia stabilită pentru concurs se găsește pe site-ul www.dgaspc-vs.ro și la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui.

Relații suplimentare se  pot obţine de la Direcţia de resurse umane – salarizare, juridic –  contencios, control şi comunicare, sănătate şi securitate în muncă, apărare civilă şi P.S.I. – Compartimentul de gestionare a resurselor umane între orele 800-1630 de luni până joi și vineri între orele 800-1400 sau la telefon 0235/315138, interior 1110.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.