Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Anunţ CJAS Vaslui - Ziarul de Vaslui

Anunţ CJAS Vaslui

Casa de Asigurări de Sănătate Vaslui  cu sediul în Vaslui, Str. Ştefan cel Mare nr. 131 organizează concurs la sediul CJAS Vaslui în data de  18 octombrie 2016, ora 11.00 , proba scrisă şi în data de 20 octombrie 2016, ora 11, interviul, pentru ocuparea pe perioada determinată a funcţiei publice temporar vacante de:

 – Consilier Principal – Serviciul Decontare Servicii Medicale –  1 post

 Condiţii de participare  :

  1. Studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în specialitatile economică, juridică, administraţie publică sau medicală (farmacist, medic, biolog, bioinginer)
  2. Vechime in specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice – 5 ani

                     Dosarele de concurs se depun la sediul CJAS Vaslui, la secretariatul comisiei de concurs, până la data de 12.10.2016, inclusiv.

           Concursul va fi susţinut la sediul CJAS Vaslu.

 Informaţii privind condiţiile de participare la concurs şi actele necesare înscrierii, bibliografia şi relaţii suplimentare, se pot obţine la sediul instituţiei  la avizier sau la Compartimentul Resurse Umane şi pe site-ul CJAS Vaslui (www.casan.ro/cjasvs) , telefon  0235/369104, int. 110.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.