Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Andrei Puică a fost schimbat din funcţia de prefect cu Olteanu Daniel. - Ziarul de Vaslui

Andrei Puică a fost schimbat din funcţia de prefect cu Olteanu Daniel.

Guvernul a decis încetarea mandatului şi numirea în funcţie pentru 19 posturi de prefect şi două de subprefecţi,

Astfel, potrivit documentelor privind hotărârile de guvern, la Vaslui, Andrei Puică a fost schimbat din funcţia de prefect cu Olteanu Daniel.

Daniel Olteanu, este director al AJOFM Vaslui din anul 2013, are 49 ani, si si-a început cariera politicã în anul 2000, ajungând, în scurt timp, presedintele organizatiei municipale de tineret a PNL. Ulterior, a fost consilier local la Bârlad, si sef de cabinet, în perioada 2004 – 2008, a senatorului Cristian David, ministru de Interne, pe acea vreme, iar, pânã de curând, secretar general al Organizatiei PNL Vaslui. Anul trecut, numele lui Daniel Olteanu era vehiculat ca fiind un posibil candidat la functia de prefect al judetului Vaslui, calitate la care nu a putut accede neavând calitate de functionar public. La alegerile locale din iunie 2012, Daniel Olteanu a fost ales, pe listele USL, consilier judetean, calitate la care a renuntat, odatã cu câstigarea concursului pentru postul de secretar al comunei Rebricea, concurs organizat de cãtre Agentia Nationalã a Functionarilor Publici la sfârsitul lunii iunie, si la care Olteanu a obtinut cele mai mari note dintre toti candidatii, la nivelul celor 10 posturi vacante în judetul Vaslui, atât la proba scrisã, cât si la interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.