Acum: Incendiu la Bârlad, într-un atelier de tâmplărie

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Bârlad au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs la o casă,  de pe strada Ana Ipătescu din municipiul Bârlad.

În cursul acestei zile, la ora 1850, un apel sosit în dispeceratul comun I.S.U. – S.A.J. anunţa producerea unui incendiu,  pe strada Ana Ipătescu din municipiul Bârlad,  în interiorul unei case  în care este amenajat un mic atelier de tâmplărie.

La faţa locului au fost trimise două autospeciale de lucru cu apă şi spumă cu 10 subofiţeri. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta în interiorul atelierului cu posibilitate de propagare la întreaga construcție şi la podul acesteia.

Pompierii au reuşit să lichideze incendiul în limitele găsite, flăcările distrugând: cinci  metri pătrați din  peretele  de rigipd şi P.V.C., cinci  metri pătrați din tavanul locuinței confecționat din rigips  şi circă  doi  metri liniari dintr-o grindă din lemn.

Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic de la  o sobă cu acumulare de căldură neprotejată corespunzător față de un perete din lemn

 

Ştirea iniţială : Incendiu la un atelier de tâmplărie, din Bârlad, pe strada Ana Ipătescu. Intervine Detaşamentul de Pompieri Bârlad cu două autospeciale de lucru şi spumă şi 10 subofiţeri. Din informaţiile oferite de apelant, nu sunt victime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.