Actorul Marian Olteanu: “eu sunt din Vaslui! Am avut așa-numita „depresie a emigrantului”.

Marian Olteanu, în vârstă de 29 de ani, cunoscut din serialul „Sacrificiul”, difuzat de către Antena 1, revine din nou pe micile ecrane. Actorul va interpreta unul dintre rolurile principale din serialul „Clanul”. Acesta din urmă va fi difuzat începând din toamna anului 2022 de către PRO TV. Discutând cu jurnaliștii diferite aspecte legate de obținerea rolului în noul proiect de televiziune, tânărul artist a făcut public totul despre perioada în care a suferit de „depresia emigrantului”. Află cum s-a adaptat Marian Olteanu în București și care au fost circumstanțele în care a ajuns în Capitală.

Cum s-a adaptat Marian Olteanu în București

Marian Olteanu este angajat la Teatrul Mic din București, însă a devenit cunoscut în spațiul public imediat ce a început să joace în diverse seriale și proiecte de televiziune românești. Recent, Marian Olteanu a apărut în serialul „Sacrificiul”, difuzat de către Antena 1, și urmează să joace un nou rol principal în serialul „Clanul” de la PRO TV.

Puțini telespectatori cunosc, însă, aspecte ce țin de viața personală a lui Marian Olteanu. Tânărul este originar din Vaslui. S-a mutat în Capitală atunci când a ales să-și continue studiile. La început, nu cunoștea pe nimeni în București.

Tânărul actor a mărturisit că începuturile sale în Capitală au fost foarte dificile. Așa cum pătesc mulți, Marian Olteanu a suferit de așa-numita „depresie a emigrantului”.

„Eu sunt din Vaslui, am terminat acolo școala. Apoi am dat la facultate în București. Nu știam pe nimeni aici. M-am pregătit destul de mult pentru admiterea la UNTC. Am avut norocul de a intra și am intrat destul de bine, cam printre primii. Nu mă așteptam. Nu știam pe nimeni, deci fără nicio pilă și așa mai departe. (…)

Am avut așa-numita „depresie a emigrantului”. Mă rog, problema asta de adaptare. Primii doi ani nu vedeam decât căminul și școala. (…) Chestia asta că nu știam deloc Bucureștiul, acum 11 ani… Dar mi-a luat 2 ani să mă obișnuiesc. Acum mă simt ca acasă”, a povestit Marian Olteanu despre începuturile sale în Capitală, într-o intervenție pentru EGO.ro.

Reuniune cu Silviu Mircescu după 11 ani de zile

Timpul l-a ajutat să creeze legături pe care le întreține chiar și în ziua de azi. La castingul pentru „Clanul”, Marian Olteanu ți-a revăzut un vechi coleg de la facultate, potrivit mărturisilor sale. Acesta l-a și ajutat să obțină rolul principal în serial.

Bineînțeles, la casting a fost chemat de către regizorul Anghel Damian. Marian Olteanu are numai cuvinte bune despre scenarist, susținând că îl ajută să renunțe la toate inhibițiile atunci când se află pe scenă.

„Știe să-ți spună și să te dirijeze din interior, ca să zic așa. Asta mă ajută foarte tare. Dă indicații pe set la detaliu. Mă scoate din orice hibă pe care o am la momentul respectiv, dacă există vreunul”, a spus Marian Olteanu despre regizorul serialului „Clanul”, cu care PRO TV vrea să dea lovitura în toamna acestui an.

Marian Olteanu și actorul Silviu Mircescu se cunosc încă din prima zi de facultate. Viața i-a adus din nou împreună pe cei doi artiști, care s-au reîntâlnit la castingul pentru serialul „Clanul”. Tânărul din Vaslui a mărturisit că actorul Florin Zamfirescu a fost cel care i-a încurajat pe amândoi să joace împreună, întrucât au o chimie aparte.

Iată că, peste 11 ani, cei doi artiști ajung împreună pe scenă. Iar bucuria e cu atât mai mare cu cât, încă de la începuturile lui Marian Olteanu în București, Silviu Mircescu a fost cel care i-a fost alături și l-a ajutat să facă față schimbărilor. Playtech

One thought on “Actorul Marian Olteanu: “eu sunt din Vaslui! Am avut așa-numita „depresie a emigrantului”.

Comentariile sunt închise.